Fjala që tërbon femrat në shtrat, studimi thotë se meshkujt…

Djema, duhet ta dini se një femër që ndjen se partneri e dashuron trupin e saj, ajo është shumë e kënaqur me jetën e saj s.eksuale.

Ideale do të ishte nëse do kishim të gjithë një partner që të na thoshte komplimente të sinqerta.

Pra, një kompliment i vetëm mund të bëjë që çdo femër të ndihet bashkëpunuese dhe të ketë besim gjatë marrëdhënies seksuale.

Ky ishte rezultat i një studimi kryer së fundmi ku morën pjesë 244 femra të grupmoshës 18-30 vjeç, të cilat u pyetën rreth perceptimit që kanë për trupin e tyre dhe jetës seksuale.

Ndërkohë duket theksuar se studimi zbuloi gjithashtu se një femër që ka vetëbesim të lartë rreth trupit të saj, adhurohet nga meshkujt.

Studiuesit ndajnë mendimin se partneri është ai që ka në dorë “çelësin”, që të bëjë partneren e tij më të mirë në shtrat.