Flet avokati i Saimir Tahirit, çfarë do të do të bëjë ai tani

“Prokuroria nuk asnjë provë dhe nuk ka sesi t’i ketë. Do të kukojmë pushimin e çështjes. Ne pretendojmë që të na jepet një fakt. Do bëjmë kallëzim për prokurorët,”, kështu u shpreh avokati i Tahirit, Maks Haxhia në daljen e tij për mediat pas seancës gjyqësore.

Haxhia pretendon se Prokuroria nuk ka prova se dhe ata do të kërkojnë pushimin e çështjes.