Foli për tërmetin, rrjeti shfrenon fantazinë me memet pikante për “gjithollogun” Artan Hoxha

Fill pas tërmetit të fuqishëm, që tronditi Shqipërinë ditën e djeshme, mbiu urgjentisht në televizion gazetari Artan Hoxha.

Ai nisi  komentet edhe këtë dukuri natyrore, edhe pse nuk ka ndonjë ekspertizë në këtë fushë.

Kaq është dashur që rrjeti të shfrenojë fantazinë, duke bërë ironi me “gjithollogun Hoxha”, i cili flet me shumë kompetencë, që nga vrasjet, politika, futbolli dhe së fundmi, edhe për tërmetet.

Shihni memet pikante: