FOTO DHE VIDEO/ Prov.okon rëndë serbja, në Mitrovicë i vënë menjëherë prangat, ja detajet

Autoritetet e Republikës së Kosovës kanë vënë në pranga një shtetase serbe pasi ka bërë një gjest pro.vokues. Ajo u kap duke ecur me flamurin serb në territorin kosovar. Gruaja po kalonte me flamurin serb nga Mitrovica Veriore drejt Mitrovicës Jugore.

Por veprimi i saj u konsiderua pro.vokim duke marrë parasysh se Mitrovica është “mollë she.rri” mes Serbisë dhe Kosovës.

Në videot e publikuara në mediat sociale serbja shihet me flamur në dorë ndërsa shoqërohet nga autoritetet kosovare.

SHIKONI VIDEON KETU