FOTO/ E tme.rrshme, pamje sh.okuse, shqiptarja shtatzënë su.lmohet nga qentë e rrugës në mes të kreyeqytetit.Një grua shtatzënë është su.lmuar ditën e sotme në mëngjes nga një tufë qensh endacakë, pasi po kthehej nga çerdhja e fëmijëve në shtëpi.Ngjarja ka ndodhur në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë. Vetë gruaja ka deklaruar se qentë i kanë shkaktuar pl.agë në bark dhe në pjesën e këmbëve.29-vjeçarja Besnike Beqiraj, e cila është në muajin e gjashtë të shtatzënisë, ka deklaruar se është suglmuar nga rreth 10 qen. Ajo ka thënë se është rrëzuar si pasojë e sgulmit të qenve dhe nuk ka mundur të ikë.