FOTO/ “Gja.kun tim do ta fal ty”/ Historia e tme.rrshme e dh.unimit për 18 vite e një gruaje

Një histori shumë e dhi.mbshme është publikuar për Shën Valentin. Është publikuar historia Rechel Ëillimams e cila ruan letrat e Shën Valentinit nga ish- bashkëshorti që e dh.u.noi për 18 vite, por që nuk harronte kurrë që në këtë ditë t’i dërgonte letrat që mbanin mesazhe që nuk kishin fare lidhje me realitetin.

Një nga letrat që e nxori gruaja për The Sun shihen 6 puthje dhe një premtim që i kishte bërë bshakëshortes “Do të të dua në këtë jetë dhe tjetrën”.

Duket e pabesueshme, por njerëz si Darren, ekzistojnë në jetën e përditshme, të cilët dh.un.ën e maskojnë me fjalë dashurie. Mes të tjerash, Darren shkruan: “E di që mund të duket disi e çuditshme, e çmendur, apo e dyshimtë, do të shkoja deri në fund të botës, dhe gja.kun tim do ta falja ty”.

Në një tjetër letër të shkruar po në 14 shkurt, me një gjuhë të ftohtë ai shprehej: “Më vjen keq për të gjithë kohën që kam qenë ma.skara, dashuri të lutem më fal!”.