FOTO/ “Ne gjendje koma dhe motra e zëvendëson”, por Kim Jong-Un i sho.kon të gjithPrej ditësh mediat ndërkombëtare kanë shkruar se lideri i Koresë së Veriut ndodhej në gjendje kome.Por Kim Jong-Un është rishfaqur ditën e sotme në një mbledhje të Byrosë Politike.  I veshur me kostum të bardhë dhe me një cigare në dorë lideri i Koresë së Veriut shfaqet në një formë të mirë fizike në pamjet e transmetuara nga televizioni shtetëror.Diktatori udhëhoqi mbledhjen e Byrosë Politike ku u diskutua për situatën pandemike duke trajtuar “të metat” në punën e autoriteteve të shëndetit.