FOTO/ Nuk kanë të ndalur protestuesit, ja çfarë kanë bërë tek Universiteti Politeknik

Të gjithë studentët në universitetet e Tiranë kanë dalë në protesët duke braktisur auditorin dhe po kërkojnë nga ministria që tu plotësojë kërkesat e tyre në të kundërt ata nuk do të ndalen.

Afatin e fundit ja kanë lënë deri në orën 16:00.

Ministria doli në një deklaratë dhe u shpreh se do të anullojnë VKM për bërjen me pagesë provimet e prapambetura.

Por, protesta nuk është ndalur vetëm këtu pasi disa studentë i kanë vendosur dryrin Universitetit të Politeknikut.