FOTO/Prej ditësh u zhdukur pa lënë gjurmë 11-vjeçari në Tiranë…apeli rrë.qethës i babaitNjë djalë i mitur, 11-vjeçar, me emrin Roid Dalipi, është larguar nga banesa që prej datës 28 Korrik.Momenti i fundit që e kanë parë të njohurit ka qenë kur ai doli nga mjediset e një organizate që ofronte ndihmë dhe shërbime për komunitetin rom.Në nëj kronikë për Klanplus ka folur babai i tij Ylli Dalipi i cili thotë se ka njoftuar edhe policinë.

Fr.ik.a më e madhe është ajo e shfrytëzimit të fëmijës së tij si lypës, apo punë të tjera të pahijshme. Ndër të tjera, Ylli Dalipi shton se djali, Roidi, nuk ka pasur ndonjë motiv që të largohej.

Ai thekson se nuk ka ushtruar as d.hu.në fi.zike, apo të kenë qenë në vështirësi të mëdha ekonomike. Në fund, Ylli Dalipi bën thirrje që kushdo e shikon të birin, të kontaktojë me të në Facebook-un e tij me të njëjtin emër, ose të njoftojë policinë. Klan