Foto/ Sel.ena Gom.ez, vjen si kurrë më parë, atrak.tive dhe sen.suale

Sel.ena Gom.ez, është një nga emrat më të përfolur dhe më të suksesshëm në industrinë e muzik.ës botërore.

Aktorja dhe njëherësh  këngëtarja e famshme numëron miliona adhurues.

Ajo ka publikuar albumin e radhës, ndërsa përmes disa imazheve shpalos pamje nga videoklipi i fundit.

Në një fustan të hapur e transparent, Selena vjen atraktive dhe sens.uale si kurrë më parë.