FOTOT/ Biznesmeni ga.y prov.okon sërish, veshja e tij është shumë e…

Elton Ilirjani është biznesmen gay dhe gjithnjë thyen tabu në këtë vend.

Eltoni këtë herë ka realizuar disa foto në bregdet, i ‘puthur’ nga rrezet e diellit.

Kësaj radhe ai është veshur si një geisha me veshjen tipike tipike japoneze në një ngjyrë rozë të lehtë. Biznesmenin e shoqëron edhe qeni i tij ndërsa nuk i mungojnë buzët e lyera dhe aksesorë të ndryshëm.

Elton Ilirjani është biznesmeni i parë shqiptar që e ka pranuar publikisht që është homoseksual ndërsa nëpër foto nuk i mungojnë kurrë pozat sensuale.

Lexo edhe: