Fotot/Ç’turp! Mundohet të mbulojë sytë por i dalin ***, bjondja e ekranit lë nam, i del zogu dhe *** në publik

Kjo ishte një ironi e fatit e lezetshme për meshkujt që u gjendën aty.
Chloe Ferry, yll i serisë televizive “Geordie Shore”, ka tërhequr përsëri vëmendje, teksa është fotografuar e dehur në publik, e jo vetëm kaq por 24-vjeçare është turpëruar keq, sidomos kur e ka tra.dhtuar veshja e saj, duke ia ekspozuar gj*ksin para një numri të madh njerëzish.


Britanikja e etur për skan.dale kishte zgjedhur një veshje aq të ngushtë dhe s’kishte veshur as të brendshme, duke bërë që t’i ekspozohej edhe pjesa in.time.