FOTOT/ “Jam superpjeshkë’, biznesmeni gay tr.ondit serish me deklaratën: Më marrshin të ke.qen ata që…

Ai është gjithnjë provokues dhe tërheq vëmendje me deklaratat e tij.

Biznesmeni i njohur nga Tepelena, Elton Ilirjani, është hasur edhe me reagime të pakëndshme, duke qenë se shpesh ka thyer tabu në vend. Por ai e ka dhe një përgjigje për këto. Përmes disa fotove të postuara në rrjetin e tij social Instagram, Ilirjani duket se i përgjigjet të gjithë atyre që e kritikojnë.

Në një nga fotot ai shkruan:

Më marrshin të keqen se jam super pjeshkë! Kanë bukë të hanë?

Në foton tjetër biznesmeni shihet teksa qëndron i ulur në një bordurë e cila tregon drejtimin për në tualet. Eltonit nuk i ka mbetur gjë tjetër vetëm se ta përdorë këtë pamje si përgjigje ndaj personave që nuk e pëlqejnë.

Ai shkruan:

Dedikuar injorantëve dhe idiotëve; më marrshi të keqen dhe syri juaj në hale; Ishallah!