Franceska i vë zjarrin rrjetit, me këtë veshje transparente i zbulon të gjitha

E bukur, e nx.ehtë dhe shumë se.ksi. Gjithnjë e tillë shfaqet për ndjekësit e saj në rrjetet sociale ish-banorja e Big brother Franceska Jace.

Këtë herë ajo ka ndarë një tjetër foto shumë provokuese në rrjete sociale.

E veshur me një kostum trasparent që i zbulon të gjitha hiret, Françeska i ka vënë “fl.akën” Instagramit dhe jugut të Shqipërise, atje ku po kalon edhe këto ditë të nxehta vere.