Fri.kë dhe p.anik/ Shp.ërthen në fl.akë makina në mes të ish-Bllokut në Tiranë

Një makinë ka marrë zj.arr ditën e sotme në zonën e ish-Bllokut.

Ngjarja ka nodhur rreth orës 16:30 në rrugën “Sami Frashëri”, fatmirësisht pa persona të lënduar. Shkaqet e zja.rrit janë ende të paqarta, ndërsa makina është djegur plotësisht.

Në vendin e ngjarjes kanë mbërritur uniformat blu dhe po punojnë për normalizimin e situatës për shkak të trafikut të shkaktuar gjatë dje.gies së mjetit.