Frikë nga protesta/ Edi Rama mbyll autostradën deri më 17 Shkurt

Në panik nga protesta e opozitës dhe vërshimi i shqiptarëve drejt Tiranës, Edi Rama ka vendosur që të mbyllë autostradën Tiranë-Durrës për 6 ditë.

Por jo vetëm kaq.

Rama me anë të ARRSH-së që tani drejtohet Sonila Qato, nga vajza e ish-byroistit, Lambi Gegprifti, ka vendosur që të bllokojë edhe rrugën Tiranë-Kamzë.

Kështu me arsyetimin se janë duke bërë ndërhyrje për të rregulluar tombinot, pusetat e rrugën, Rama mendon se ka vendosur pengesën e parë për shqiptarët, që të mos i bashkohen protestës së opozitës në datën 16 shkurt.