Futen në dhomë natën e parë të martesës, çifti bën gjestin që askush nuk e mendon

Nata e parë si një çift i sapo martuar nuk u ka shkuar aspak sic e pridnin pasi ata hynë në dhomën e gjumit.

Është duke qarkulluar nëpër rrjetet sociale një video ku një burrë dhe një grua të sapo martuar shfaqen nga dhoma e gjumit duke u rrahur me njeri tjetrin.

Nuk dihet akoma se çka e çoi çiftin drejt këtij rasti.

VIDEO KETU