Futeshin të bënin dush, historia e pabesueshme e këtyre grave në këtë bujtinë

Nje gje e frikshme u ka ndodhur se paku 34 femrave ne Zelanden e Re, te cilat filmoheshin fshehtas teksa ishin ne dush nga pronari i bujtines ku qendronin.

Sic shkruan BBC, burri eshte shpallur tashhme fajtor per vepren qe ka bere.

Dyshohet se kamerat ishin te vendosura ne shishet e shampove. Policia zbuloi se paku 219 regjistrime nga dhjetori 2017 deri në shkurt 2018.

Grate e filmuara ishin kryesisht me pak se 30 vjec dhe pjese e filmimit nuk ishte vetem trupi, por ne shume raste edhe fytyra.