Gafë apo e qëllimshme/ Si i transformoi Rama, fjalët e Tolstoit

Duke dashur të dalë si i lexuar dhe i ditur, Edi Rama sot bëri gafën e radhës të tij. Citoi Leon Tolstoin në një postim në faqen e tij në Twitter.

Por ndërsa citoi fjalët e shkrimtarit të madh, Edi Rama i transformoi ato.

‘Durimi nuk është pritje’, shkruante Rama, por në fakt Tolstoi është shprehur ndryshe.

‘Durimi është pritje’, shkruante Leon Tolstoi, por siç duket Ramës nuk i ka pëlqyer kështu dhe ka vendosur ta ndryshonte.

Këtë transformim e ka vënë re gazetari Neritan Sejamini.

Image