Gati masat eks.treme/ Vendi i madh evropian në fr.ikë dhe an.kth nga ko.rronavi.rusi

E tme.rrshme ajo që ndodh në Evropë me pandeminë. Numri i lartë i shënuar në ditët e fundit me Covid-19 ka ngritur al.armin në Francë.

Në këto kushte, autoritetet shëndetësore dhe presidenti i vendit, Emanuel Macron kanë paralajmëruar marrjen e masave të reja për të ndaluar përhapjen  më të gjërë.

Qeveria po shikon se cilat kufizime të reja do i bënin punë vendit, mes asaj që ekspertët e quajnë si valë e dytë ‘brutale’ e infeksioneve Covid-19 në vend.

Lexo edhe: