Gazetari Blendi Fevziu go.det  ash.për Edi Ramën, i tregon vendimin eks.trem që duhen marrë

Gazetari dhe analisti i njohur në vend Blendi Fevziu ka dalë hapur kundër kryeministrit Edi Rama teksa u shpreh se vendi ynë ka nevojë për një rotacion.

Në një intervistë Fevziu tha se Rama duhet të zgjedhe vendin para karrierës.

“Do bënte shumë mirë të ikte qeveria! Ky do ishte ndryshimi më i mirë se do krijonte një rrotacion. E dyta do ishte shumë mirë që ai që do vinte të kishte besimin absolut të shqiptarëve. E treat, është që ky vend duhet të ketë një lloj perspective. Duhet menduar më shumë per vendin sesa për karrierën e tyre brenda partisë,”– tha Fezviu.