Gazetari i çudit të gjithë: Publikon foto vetëm me të mbathura

Mitro Çela, shkrimtar dhe gazetar, ka habitur jo pak ndjekësit e tij në rrjetet sociale, ku është shfaqur me mbathje.

Mitro ka publlikuar këto foto shoqëruar me diçiturën: “Nu.do sk.arco. Mall pa vlerë, as shitet e as blihet”.

Këto foto të 70 vjeçarit kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve dhe menjëherë kanë nisur të komentohen me humor por edhe me ironi.