Gazetarja hyn live në transmetin, përballet me lajmin e hidhur. Ajo vetë ishte e prekur nga…

Një gazetare mësoi të vërtetën e rëndë për veten e saj pasi pranoi të kryente një mamografi e cila do transmetohej live. Në momentet kur po kryente vizitën, mjekja asaj i tha se u diagnostikua me k a ncer gjiri.

Gazetarja kishte pranuar të transmetonte drejtpërdrejtë mamografinë e saj të cilen e kryente per here të parë ne kuader të muajit të ndërgjegjësimit për k a ncerin e gjirit.

Ali Meyer, 41 vjeç, u shfaq e qetë dhe e lumtur ndërsa transmetohej përgatitja për atë që ajo mendonte se do të ishte një shfaqje rutinë nga Qendra Stephenson në Oklahoma City.

Por reporterja e KFOR-it vetëm disa minuta më vonë u tha shikuesve: ‘Mirë, unë shpresoja për një mamografi rutinë por nuk më rezultoi kështu. Isha e sigurt se nuk do të kisha asgjë sot, por ja ku jemi… Unë kam k ancer gjiri dhe nuk kam ende një mal me përgjigje. Por do të bëj një MRI javën e ardhshme për të konfirmuar saktësisht se me çfarë duhet të merrem”

‘Ishte e v ështirë dhe t ronditëse’, e pershkroi ajo momentet ne te cilat u gjet perpara nje rezultati sh okues per te.