Gazetarja sjell dëshminë t.ronditëse të adoleshentes, ngjarje e rëndë. O Zot na mba mendjen në vend

Një 17-vjeçare që ka gjetur guximin të denoncojë dh.unuesit qe e shfrytezuan s.eksualisht per disa kohe. Në një rrëfim ekskluziv me gazetaren Dorjana Bezat vajza tregon se është abuzuar, d.roguar e më pas shfrytëzuar si p.rostitutë, ndërsa i bëhej presion se do t’i t.rafikonin edhe motrat nëse nuk iu bindet urdhrit të tutorëve.

“Jam abuzuar s.eksualisht që kur isha 16 vjeçe. Me jepnin droga të forta dhe më detyronin të kryeja marrëdhënie me ta. Shpesh herë edhe më dh.unonin fizikisht. Më parë kam konsumuar hashash. Kur festova ditëlindjen e 16-të një djalë që më ngacmonte më dha kokainë. Ajo më bënte të mos isha e përgjegjshme për veprimet e mia.

Jam shfrytëzuar si prostitutë për 8 muaj. Para akteve s.eksuale që kryheshin pa vullnetin tim më jepnin drogë. Ata shfrytëzonin faktin që babai im ishte në b.urg. Kanë tentuar të më t.rafikojnë edhe në Greqi. Shpesh më kër.cënonin se do abuzonin s.eksualisht dhe do t.rafikonin motrat e mia nëse unë i denoncoja”,- rrëfen vajza.

E ndërsa rrëfen, ajo ka një apel për të gjitha bashkëmoshataret e saj, që të mos ketë të njëjtin fat: “Kam qëndruar 3 muaj në një qendër rehabilitimi në Vlorë. Tani jam e pastruar nga d.roga dhe u bëj apel gjithë bashkëmoshatarëve të mos i besojnë askujt por vetëm familjarëve. Vetëm ata ta duan të mirën”.