Gj.oksi në plan të parë, nusja e djalit të Berishës tani i kalon edhe kufijtë (FOTOT)

Armina Mevlani ka kaluar në tapetin e kuq në Kanë me një fustan të thjeshtë, në ngjyrën e bardhë të ngjitur pas trupit dhe pa shumë dekolte.
Nusja e djalit të ish-kryeministrit dukej shumë natyrale e thjeshtë si në tualet edhe në veshje.