Gja.k në rrugët e vendit/ Përpl.asen dy makina, o Zot raportohet për më shumë se dy të…Vetëm pak minuta më parë ka ndodhur një aksident rrugor ka ndodhur në rrugën e Barmashit, në Ersekë.Dy makina janë përplas.ur dhe nga informacionet paraprake raportohet për më shumë se dy të pl.agosur.Nuk dihet ende gjendja e të pla.gosurve, por policia ka mbërritur në vendngjarje dhe pritet të zbardhë shkaqet e aksidentit.