Gjashtë lëkundje brenda natës, nuk ndalen tërmetet. IGJEUM: Cfarë ndodhi mbrëmë

Lekundjet e tokes ne Shqiperi nuk po ndalen.

Sipas te dhenave te publikuara nga IGJEUM, lekundja me e fundit e regjistruar per daten 9 dhjetor eshte ajo e ores 05:41 me epiqender Gjirin e Lalzit, ne nje thellesi 7 km dhe me magnitude 2.1.
Nderkohe qe lekundja me magnitude me te larte, 3.9 per kete date eshte ajo e regjistruar ne oren 05:29 me epiqender ne Shetaj, Kepi i Rodinit dhe thellesi 31 km

Shihni me poshte tabelen per te dhenat e lekundjeve qe jane regjistruar gjate nates: