Gjëja e parë që tërheq vëmendjen, tregon shumë për gjendjen tuaj psikologjike. Tregojani partnerit

Për gjykimin personal, psikologët shpesh përdorin teste që përfshijnë fotografi të paqarta që zbulojnë aspekte të karakterit të tyre. Ky test është i tillë që do t’ju ndihmojë të zbuloni se çfarë po ndodh tani.

Hidhini një sy fotos, jo më shumë se 10 sekonda dhe mbani mend atë që patë për herë të parë.

Shpellë

Është shumë e vështirë të mosbalanconi veten. Ju jeni një person i qetë që përpiqet të shohë anën pozitive të gjërave. Për shkak të forcës dhe optimizmit tuaj të brendshëm, situatat negative rrallë krijojnë presion. Njerëzit shpesh kërkojnë ndihmë dhe këshilla nga ju. Mbështetni të dashurit tuaj dhe ndani me ta energjinë tuaj pozitive.

UFO

Ju jeni pothuajse gjithmonë në prag të një “shpërthimi”. Paaftësia juaj për të përballuar stresin shpesh shkakton probleme shëndetësore si pagjumësi dhe ankth. Mos i shtypni vazhdimisht emocionet tuaja dhe mos i lejoni të vegjlit t’iu irritojnë, pasi kjo mund t’ju japë dhimbje koke, vjellje dhe komplikime të tjera.

Fytyra e një alieni

Ju jeni duke u përpjekur të krijoni probleme nga gjithçka. Ky zakon shpesh ju shkakton stres. Mjaft humbjes së energjisë në shqetësime të panevojshme. Përballuni me një situatë të vështirë, përpiquni ta shikoni atë nga një këndvështrim tjetër. Për t’ju ndihmuar që të përballoni stresin, provoni stërvitjet e frymëmarrjes. Merrni frymë thellë përmes hundës dhe nxirreni ngadalë përmes gojës.