Gjejnë një ndërtesë të çuditshme në Google Maps, e vërteta është mjaft intriguese

Me ndihmën e Google Maps, mijëra përdorues të internetit arrijnë të vizitojnë mjaft destinacione, ndërsa përdorues të ndryshëm kalojnë nëpër kamerat e Google Street View për të bërë zbulime kurioze që bëhen virale në rrjetet sociale.

I tillë është rasti i artikullit të fundit.

Çfarë u zbulua? Autori i gjetjes në Google Maps ka zbuluar një ndërtesë, e cila është ndërtuar në vitin 1973 dhe është projektuar nga arkitekti Sidney Eisenshtat.

Megjithatë, duket se kjo ndërtesë qenka përdorur për realizimin e skenave të filmit “Power Rangers” .

Ata janë habitur nga fakti se si ajo i ka mbijetuar kohës, ndërsa pyesin veten se ç’mund të jetë duke ndodhur me të.