Gjërat që femrat nuk i pranojnë kurrë përpara një mashkulli. E katërta s’mund të besohet!

  1. Mësojeni tani! Femrat nuk e pranojnë kurrë që mund të ndihen të frikësuara, se mund të mund të humbin të dashurin, të fejuarin, apo bashkëshortin e tyre.
  2. Femrat nuk e pranojnë kurrë diçka që mund ta kenë thënë pa e menduar. Menjëherë kanë për ta mohuar se e kanë thënë.
  3. Femrat nuk e pranojnë kurrë se ndonjëherë mund t’u ketë shkuar në mendje të kenë në krah një mashkull tjetër nga ai që kanë për të dashur, të fejuar, apo bashkëshort.
  4. Femrat nuk e pranojnë kurrë se mund të kenë kontrolluar fshehurazi profilin e dikujt në rrjetet sociale, për të mësuar çdo gjë për ta dhe për jetën e tyre. Ato mund të kërkojnë edhe ndjekësit, apo faqet që dikush pëlqen, në mënyrë që të kuptojnë më shumë për përsonalitetin e dikujt dhe sërish të mos e pranojnë diçka të tillë.
  5. Femrat nuk e pranojnë kurrë se u thonë gjithçka shoqeve të tyre të ngushta.
  6. Femrat nuk e pranojnë kurrë se sa kohë u duhet realisht të bëhen gati, edhe pse meshkujt tashmë e dinë se ato vonohen dhe nuk u besojnë shumë kur ato u thonë se për sa kohë do të bëhen gati.
  7. Femrat nuk e pranojnë kurrë se mund të jenë leshatore në trup. Madje bëjnë gjithçka, vetëm për të mos u dukur të tilla.
  8. Femrat nuk e pranojnë kurrë përpara një mashkulli që takat janë të parehatshme, sidomos nëse ato i bëjnë të duken më bukur.
  9. Femrat nuk e pranojnë kurrë se sa shpenzojnë për veshjet e tyre. Gjithmonë përpiqen të shtojnë çmimet e veshjeve që blejnë për t’u dukur më me stil.
  10. Femrat nuk e pranojnë kurrë që interesohen shumë për paraqitjen e dikujt. Mundet që më vonë të bien në dashuri me karakterin, por në fillim të gjitha e marrin parasysh paraqitjen e një mashkulli, edhe pse nuk e pranojnë.