Gjermania i shpall lu.ftë mafi.as shqiptare, detajet e aksionit

Mafia shqiptare duket se është e rre.zikshme në shumë prej vendeve të Evropës. Forcat speciale të policisë gjermane kanë zhvilluar sot disa aksione dhe bastisje të disa shtëpive në Oberhausen.

Sipas asaj që raporton Bild qëllimi i policisë gjermane ishte go.ditja e ma.fias shqiptare të dr.ogës dhe janë arr.estuar 8 persona.

Gjatë ba.stisjes së policisë janë kapur edhe mbi tre kilogramë lëndë nar.kotike ka.nabis sativa.