Gjobë kush nuk e mban, u bë e detyrueshme, por nuk ndalet me kaq. Ja thirrja e fortë që bën ministrja sotMe berjen te detyrueshme edhe me akt normativ, per mbajtjen e maskes, qeveria percaktoi edhe gjoben personale individuale 20 mije leke te vjetra per ata qe nuk e mbajne ne ambiente te mbyllura.Manastirliu thote se cdo barrierë mbrojtëse e krijuar në kushte shtëpie mund të përdoret në ambientet e mbyllura.Ndiqni hapat se si të krijoni një maskë me shami në shtëpi👇

“‼️Maska është e detyrueshme në çdo ambient të mbyllur, me qëllim mbrojtjen nga infektimi me SARS COV2 dhe kufizimin e përhapjes së infeksionit.

#Mbroni veten dhe njerëzit tuaj të dashur!

#RuaniShëndetin”, shkruan ministrja.