Gjyqtarja përballet me t.ragjedinë e rëndë, ja çfarë po ndodh me garën për Prokurorin e Përgjithshëm

Është shtyre serish vendimi i ankimit për Lulzim Alushajn në Apelin Administrativ, pas eleminimit të tij nga gara për prokurorin e përgjithshëm.

Këshilli i Lartë i Prokurorisë vendosi për shkarkimin e Alushajt pasi nuk plotësonte kushtin e pasjes 15 vjet përvojë pune si jurist i spikatur.

Kësaj radhe shkak për shtyrjen e seancës ishte fakti se gjyqtares i ka v d ekur i ati, dhe nuk mund të ishte e pranishme në sallë.