Go.det serish Kujtim Gjuzi: Ju tregoj sekretin për një fytyrë pa rrudhaDeputeti i Kuvendit të Shqipërisë ka god.otur serish me pjesëmarrjen e tij në emisionet televizive.Në studion e emisionit “Arena” nga Dritan Hila ka treguar një sekret për një fytyrë pa rrudha. “Çdo mëngjes pak ujë të ftohtë”, thotë ai, ndërsa theksoi se femrat janë më të bukura sic i ka bërë nëna.“Duam të them këtë, që një femër është e bukur siç e lind nëna e vet. Është super e bukur. Ne meshkujt jemi simpatik.

Rrudhat janë të zgjidhshme, nuk ka nevojë për botoks, kjo ka nevojë për pak ujë të ftohtë në mëngjes dhe kalon. Unë jam 60 vjeç, shihni ndonjë rrudhë”, tha ai.