“Goj*ren ta bëj unë njish fare”/ Se*ks hapur në zemër të Tiranës, ja si bëhet ‘pazari’

Pro.stitucioni i rrugës edhe pse i jashtëligjshëm është një fenomen shumë problematik në vendin tonë.

Kamera fshehtë e “Stop” tregoi këtë të martë disa raste se si gra dhe vajza shesin trupin e tyre në këmbim të parave.

Fillimisht “Stop” tregoi situatën me gratë dhe vajzat në rrethrrotullimin e Rrogozhinës. Por jo vetëm kaq, emisioni investigativ solli këtë të martë pamje të punonjëseve të s*eksit në qendër të Tiranës, në bulevardin “Zogu i Parë”.

Madje prostitutat, në disa raste edhe transvestitë, thonë se mund të kryejnë raporte seksuale edhe pas Muzeut Historik Kombëtar, një zonë publike dhe shumë e lëvizur nga qytetarët.

Raporti ndodh në rrugë ose në hotel dhe kjo varet nga kërkesat e klientëve ose buxheti i tyre.