G.rabitet një tregtar rrobash, autorët ishin burrë e grua. Ja ç’po ndodh në qytet

Sapo është njoftuar se sot është g.rabitur një tregtar rrobash.

Ai quhet Skënder Beqiri dhe ngjarja ka ndodhur në qytetin e Peqinit.

Një çift bashkëshortësh kanë lidhur dhe dhunuar tregtarin. Ngjarja ka ndodhur gjatë natës në banesën në banesën e tregtarit

Grabitësit e kërcënuan me jetë e i vodhën paratë e sendet me vlerë. Nuk dihet identiteti i grabitësve apo sasia e parave të grabitura

75- vjeçari Skënder Beqiri ndodhet në gjendje të rëndë në spitalin e Elbasanit.