Gratë u gjejnë gabimin meshkujve/ Kur ata bëjnë seks oral …

Ky gabim i seksit oral mund të jetë një kthesë e madhe për partnerin tuaj. Mënyra se si e filloni seksin oral mund të ndikojë negativisht në jetën tuaj të dashurisë.

Në Reddit gratë zbuluan gjënë që ato nuk janë të kënaqura me partnerët e tyre. A jeni kështu fajtor për kryerjen e këtij mëkati seksual?

Mund të jetë fyese nëse e kapni kokën e partnerit dhe e shtyni drejt organit tuaj. Ndërsa disa mendojnë se kjo është mënyra më e mirë për të kërkuar seksin oral, ajo mund të përfundojë me tronditjen e partnerit tuaj, transmeton lajmi.net.

Shumë gra madje edhe burra komentuan në Reddit, që asnjëherë nuk duhet bërë ky veprim pa pëlqimin e djalit ose vajzës.

Të gjithë e treguan si mungesë respekti ndaj partnerit të tyre.

Loading...
Loading...