Grekët shpërthejnë me thirrje në Bularat: Qentë shqiptarë…

Nuk ka shkuar pa gjuhë urrejtje ceremonia e Konstandinos Kacifas, i cili sot është përcjellë në banesën e fundit me thirrje nacionaliste, ekstremiste dhe flamurin grek.

Qindra grekët e mbërritur në Bularat, janë ekstremistë të Agimit të Artë dhe të partive të tjera. Duke përcjellë Kacifas për në varreza kanë lëshuar thirrje të shumta anti-shqiptare.

Thirrjet anti-shqiptare po bëhen në Shqipëri.

Disa prej thirrjeve të ekstremistëve grekë:
Gjaku na thërret të djegim shqiptarin
Shqiptarë të poshtër.
Zjarr kundër qenve shqiptarë.
Gazetarët shqiptarë janë të poshtër.