Greku që bën b.urg në Shqipëri del sot me dy autoblinda, dërgohet me urgjencë në…

Personi qe shihni ne foton me lart, eshte i akuzuari kryesor për ngjarjen ku mbeti i pajete Devi Kasmi.

Eftimiu Eftimius është nisur me urgjencë në spital.

41-vjeçari grek ka dalë nga parab urgimi i Elbasanit nga dy autoblinda policie dhe është dërguar në spitalin e Elbasanit ‘Xhaferr Kongoli’.

Ende nuk dihen detaje se nga çfarë vuan i riu grek dhe përse është detyruar që të dalë jashtë duke mos e marrë ndihmën e parë mjekësore në spitalin e burgut.