Grida Duma çmend gjithë Tiranën me atë që ka bërë dje (fotot)

Grida Duma, rrezaton finesë dhe elegancë sa herë del në evente publike.

E nuk mund të ishte ndryshe as mbrëmë, kur ndodhej në një aktivitet organizuar nga Princi dhe princesha shqiptare.

Duma ka postuar disa foto ku duket e veshur me një fustan të gjelbër dhe e kuruar në detaje.

“Një mbrëmje e veçantë nën kujdesin e fisëm të Princit Leka dhe Elias, të cilët me mirëpritjen dhe fisnikërinë e tyre, surprizuan të ftuar nga familjet e mëdha të Gjermanisë, Austrisë e Zvicrës, ndërsa prezantuan Shqipërinë si një vend i bekuar! Falenderime të përzemërta për gjithçka bëjnë me dedikim për Shqipërinë si rrallëkush mund të bëjë”, shkruan ish-deputetja.