Grida Duma i pl.as VIDEON Ramës dhe e nxjerr “zbuluar”,Pas deklaratave të sotme të Kryeministrit Rama, ish-deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma ka publikuar një video të tij ku premton realizimin e projektit të aeroportit të Vlorës që në vitin 2018. Rama thotë se ai di ishte gati në 2020, por sot sqaroi sërish pse projekti u shty.“Ça s’na dëgjuan veshët, e kurrë s’na i panë sytë.Projekte imagjinare, projekte të freskëta, projekte të reja, projekte të vjetra, projekte të projektuara, projekte të pa mbaruara.

8 vjet plot me projekte 3D.

8 vjet gënjeshtra 3D.

BËNI KUJDES NGA PROJEKTUESI I MASHTRIMEVE”, shkruan Duma.

SHIKONI VIDEON KETU