Gruaja e kap duke e tra.dhtuar, burri i thotë gënjeshtrën më qesharake që keni dëgjuar

Një video sa qesharake aq edhe e si.kletshme është bërë vi.rale së fundmi në rrjetet sociale, pasi u xhirua nga një grua që kapi bashkëshortin e saj teksa e tra.dhtonte.

Gruaja kthehet në shtëpi dhe e gjen vajzën me të cilën partneri e tra.dhton brenda, pa pasur mundësi të lëvizte. Por, burri i saj këmbëngul se ajo është thjesht një kukull se.ksi, madje pretendon se mban në dorë faturën e blerjes së saj.

Një kukull se.ksi që ishte gati të ngjiste shkallët por nuk pati kohë.

“Kukulla e se.ksit” në fakt ishte duke qëndruar në një vend dhe bënte lëvizje njëlloj si të ishte vërtet prej plastike, mesa duket e mësuar me këtë rol.

Në një moment ajo dëgjohet të thotë me një ton robotik:

“Ju lutem, mos më lëndoni.”

Por për fatin e saj të keq, gruaja nuk e ka “ngrënë” këtë gënjeshtër dhe e që.llon vajzën teksa thërret se ajo është prej vërteti. Pasi “kukulla” merr disa shuplaka dhe të bërtitura nuk duron dot më dhe i kthehet.

Video ka marrë mijëra klikime dhe shp.ërndarje në rrjetet sociale, teksa pjesa më e madhe shkruajnë se meshkujt nuk janë aq kreativë kur vjen puna për të mashtruar, dhe zbulohen lehtë.

SHIKONI VIDEON KETU