Gruaja futi 2 gjysma limoni në furrë natën, u sh.okua kur u zgjua në mëngjes

Eshte goxha e neveritshme fakti qe aroma e rende e gatimit mbetet ne shtepi per nje kohe te gjate.

Edhe pse hapim dritaret e aspiratorin, kjo nuk mundet te beje ndonje gje te madhe.

Por, ka një truk të thjeshtë ju mund të shpëtoni në vetëm pak kohë nga këto gjallesa të pakëndshme.

Gjithçka që ju duhet është një limon i ndarë përgjysmë.

Para se të shkoni për të fjetur, vendosni në furrë limonin e prerë përgjysmë dhe lëreni derën hapur.

Në mëngjes kur të zgjoheni, mbylleni derën e furrës dhe ndizeni atë për disa minuta.

Më pas fikeni dhe hapeni derën sërish. Shtëpia juaj do të mbajë aromë të këndshme dhe për më tepër ju nuk do të pikasni anjë insekt në ambjentet e saj.

Limoni ka aftësinë të zhdukë të gjitha insektet, mizat e frutave që mund të gjenden në kuzhinën tuaj.