Gruaja i nis burrit foto h.o.t nga h.oteli, por nga ky detaj u ndodhi e papritura

Duke u përgatitur të shkonte në shtrat, një grua i dërgoi burrit disa foto me SMS, por nuk e dinte se ai do shikonte një detaj që do ta bënte t’i jepte fund lidhjes.

Ajo i ka dërguar një foto nga para, duke i shkruajtur se tashmë ishte e përgatitur për të fjetur. Por më pas i ka dërguar dhe një foto nga mbrapa, pa e kuptuar se në të ishte detaji i t r adhtisë.