“Gruaja ime nuk më lejon më t’ja kap ci*at gjatë s*ksit. Thotë se i ka për dikë tjetër…”

Një baba i ri ka çuditur me letrën e tij për “The Sun”.

Ja letra: Që kur ajo filloi të ushqejë me gji fëmijën tonë, gruaja ime nuk më lejoi të luaja me gjinjtë e saj ose të prekja thithat e saj.

Ajo dikur e shijonte shumë këtë gjë, por tani thotë se gjinjtë e saj janë për fëmijën dhe jo për kënaqësinë time, shkruan ShkodraNews. Unë jam 25 vjeç dhe ajo është 24. Djali ynë është katër muajsh.

Gruaja ime ka filluar të veshë sytjena gjatë s*ksit dhe më lejon vetëm pak sekonda që të prek gjinjtë e saj me butësi.

Kjo më çmend. Unë e kam gëzuar gjithmonë këtë aspekt të s*ksit dhe po ashtu edhe ajo në të kaluarën, shkruan ShkodraNews. Si t’ja bëj që të ndryshoj mendjen e saj?

Psikologia thotë: Mos u mundoni të ndryshoni mendje dhe mos e ktheni djalin tuaj në rivalin tuaj.

Gjoksi i gruas suaj ka të ngjarë të jetë i brishtë dhe madje edhe i lënduar.

Fëmija i saj duhet të jetë përparësia e saj tani. Është gjiri i saj që prodhon sasinë e duhur të qumështit. Ji i lumtur që jeta s*ksuale ka rinisur përsëri shumë shpejt pas lindjes se djalit. /Përshtati: ShkodraNews