Gruaja me 13 fëmijë rrëfim prekës: 5 ditë pas lindjes filloja punë

NJë nënë 86 vjeçare që ka lindur 13 fëmijë, 11 prej tyre i ka lindur në shtëpi dhe 2 në maternitet.

Esma Shehu është nëna heroinë, e cila vetëm një javë pas lindjes së fëmijës niste aktivitetin normal të saj, duke punuar.

Esma Shehu: Kam 13 fëmijë, 5 djem dhe 8 vajza. I kam lindur dy në maternitet dhe 11 në shtëpi, tha ajo në emisionin BOOM në rubrikën “Shqipëria pa filtra”.