“Gruaja më braktisi për një tjetër, kam merak se…”, 36-vjeçari kërkon ndihmë pasi ngeli pa s.e.ksHistoria e nje djali per psikologen e The Sun:“Unë po përpiqem çdo ditë e më shumë të rimarr veten pasi gruaja më braktisi për një burrë tjetër dhe mori dy vajzat  tona me vete. Gjithçka ndodhi shumë shpejt dhe unë po shqetësohem shumë për fëmijët.  Unë jam 36 vjeç dhe gruaja ime është 32. Unë nuk jam një person shumë i dashur, por jam përpjekur dhe kam bërë çmos që të lumturoj gruan dhe fëmijët e mi.Prindërit më  v.diqën kur isha i ri dhe u abuzova e dhunova nga gjyshi, para se të shkoja në shtëpinë e fëmijës.

Jeta ishte e vështirë derisa takova gruan. Ne kishim vajzat tona  gjashtë dhe katër vjeç. Mendova se ishim të lumtur deri në momentin kur gruaja filloi të qëndronte gjatë gjithë kohës në telefon. Mendova se ajo është thjesht e mërzitur dhe u përpoqa ta kuptoj, por ajo më la për një burrë që e kishte tek puna, mori dhe vajzat. Si të veproj, nuk dua të humbas vajzat e mia?”, shprehet 36-vjeçari.