Gruaja shtang me rrëfimin: Pas vd,ekjes së burrit zbulova të vërtetën që shkatërroi, më tha se nuk bënte dot se*ks, por…

Një grua i është drejtuar me një letër psikologes, për t’i rrëfyer historinë e fortë që ka mësuar pas ndarjes nga jeta të bashkëshortit të saj.

Letra:
Kam menduar se im shoq ka qene një ndër njerëzit më të mrekullueshëm dhe shumë të përgjegjshëm, e lumtur që isha e martuar me të… por kjo deri sa ai u largua nga jeta pas një sëmundjeje në zemër.
Tani kam zbuluar se, për pesë vjet, ai kishte pasur një lidhje me një grua që unë e njoh. Jam shkatërruar dy herë. Kjo ishte martesa ime e dytë. Burri im i parë ishte një pij.anec dhe më tra.dhtoi me disa gra derisa më në fund gjeta guximin të ikja.

Kam takuar burrin tim të dytë 15 vjet më parë. Ai dukej se më adhuronte dhe më dha atë që mendoja se ishte siguri financiare. Ai ishte 66 vjeç dhe unë jam 57 vjeç. Në fillim, gjë që më bëri përshtypje, ishte kur ai i vuri telefonit të tij një kod, me arsyen se nuk donte që unë t’i futesha në llogaritë bankare.
Por pasi ai vdi.q, më duhej të zgjidhja shumë çështje dhe arrita të përcaktoj sesi mund të ishte pini i tij, bazuar në ditëlindjen e nënës së tij. Unë kisha të drejtë, kështu që fillova të shikoja gjithçka, duke kërkuar kontaktet që më duheshin.

U tr.ondita plotësisht kur u bë e qartë nga tekstet dhe mesazhet se ai kishte qenë duke parë një grua tjetër për sa kohë që ai e kishte në telefon – kështu që ndoshta edhe më gjatë se kaq. Llogaria bankare, e cila mendoja se kishte kursimet tona të familjes, ishte bosh.

Ne nuk kemi pasur marrëdhënie se*suale pasi ai tha që ai e humbi aftësinë, por tani kam zbuluar se ai kishte një recetë të rregullt për Via.gra. Ai e takonte atë të paktën një herë në javë.

Ai ende ishte duke punuar me kohë të pjesshme si një hidraulik i vetëpunësuar dhe kurrë nuk dyshoja se ai nuk ishte në punë kur nuk ishte në shtëpi. E njoh këtë grua dhe ku jeton. Ajo është 20 vjet më e re se ai dhe ka një reputacion të tm.errshëm. E gjithë bota ime është copëtuar. Çfarë mund të bëj?
Përgjigjja e Deidre:

Çfarë zbulimi zemërthyes. Më vjen shumë keq për humbjen tuaj të dyfishtë. Burri juaj ka bërë shumë gabim që ju ka mashtruar, por le të përqendrohemi në atë se si t’ju ngushëllojmë tani sesa ta fajësoni atë. Mos harroni ato 15 vite të lumtura së bashku. Jam e sigurt se ai ju ka dashur. Kjo grua tjetër ekzistonte në një kuti tjetër në jetën e tij. Ndoshta ai vuante nga faji se*sual dhe e kishte të vështirë të bëhej se*sual me ty – gruan që ai e donte dhe e respektonte si gruan e tij.