Gruaja vendoste zilen e zgjimit çdo darkë, kur zgjohej në mëngjes nuk po kuptonte kush ia fikte, do habiteni

Ka dalë edhe një shprehje e re së fundmi, alarmi i mëngjesit është gjëja më e rr.e.z.ikshme me të cilën mund të luash.

Kjo sepse po e fike një herë, të iku jo vetëm puna, por edhe ndonjë takim me shumë rëndësi që mund të kesh, me gjithë dashurinë që kanë të gjithë në mëngjes për gjumin.

Por macja e një gruaje nga Brazili, i fikte alarmin çdo mëngjes dhe kjo e fundit bëhej vonë për punë.

Sa herë dëgjonte alarmin që binte, macja shkonte dhe e fikte me putër.

Videoja gazmore është bërë virale në rrjet.