“Gruas i pëlqen s*ks fort e i egër, por tani kam zbuluar arsyen që më ka shkatërruar”

Një burrë i ka shkruar psikologe Deidre për ti kërkuar ndihmë për një situatë aspak të mirë në jetën e tij me bashkëshorten.

Letra:
Unë jam 43 vjeç dhe gruaja ime është 39. Kam zbuluar se ajo kishte marrëdhënie me një grua 27-vjeçare nga puna e saj.

Një ditë ajo e mori atë në telefon për ta ftuar në shtëpi, pasi mendonte se unë kisha dalë. Kur e kuptoi që isha në shtëpi, të tre ne përfunduam së bashku një filxhan çaji para. Sapo ajo u largua, unë pyeta gruan time se kush ishte.

Gruaja ime pranoi që ato ishin dashuruar për disa muaj, duke u bërë bashkë pas punës dhe kurdo që jam jashtë. Ajo nuk është e gatshme të heqë dorë nga ajo, dhe pse kemi një martesë të gjatë, dhe një vajzë 14 vjeçe.

Qëllimi im kryesor është të sigurojë një shtëpi të qëndrueshme për të, por dëshiroj një marrëdhënie vërtet të dashur me gruan time pasi ajo nuk më puth me pasion.

Ne ende bëjmë s*ks, por unë e di se jam në plan të dytë. Nëse përpiqem ta përkëdhel atë ose të jem intim, ajo më bërtet mua që ta lë vetëm. Por atëherë pa thënë asgjë ajo inicon një rol me role disa herë në javë, ku unë kam për qëllim ta detyroj veten. Nuk ka butësi, thjesht s*ks të egër.

Unë kam nevojat e mia, e për këtë arsye dhe pranoj që ta bëj por jo se më pëlqen.
Dhe kështu, gruaja ime është shumë në humor. Ajo merr ilaçe kundër depresionit por prapë ulëret dhe bërtet nëse prekim një temë të ndjeshme. Për ta mbajtur shtëpinë të qetë, thjesht bisedoj me të me butësi dhe i kërkoj asaj që të jetë më e arsyeshme. E di që vajza ime e sheh shqetësuese, megjithëse nuk flet.

Ndjehem sikur po eci në predha. A do të më lërë pasi vajza jonë të jetë më e rritur?
Përgjigjja e Deidre:
Unë e di se mbi të gjitha dëshironi që vajza juaj të shijojë një jetë familjare të qëndrueshme dhe të dashur, por shtëpia juaj është një kunj pluhuri që pret të fryhet.

Vajza juaj do të marrë përsipër të gjitha tensionet që ju rrethojnë. Gruaja juaj po mundohet të mbulojë një konflikt dhe shqetësim se*sual dhe emocional, me siguri që buron nga jeta e saj e hershme. Këshilloje që të flas me një mjek dhe të marrë terapinë e duhur, ndryshe zgjidhja më e mirë është ndarja.